Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Acryl Gélek

Az Acrylgel a porcelán és a zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét. Megoldást nyújt a körömépítő anyagok használata során felmerülő problémákra.

A zselé rövid ideig tartó formázhatósága a folyékony állag miatt, vagy a porcelán gombóc túlságosan nedves vagy éppen túl száraz állaga többé már nem lehet gond. Könnyű a használata, a körömre helyezést követően bármeddig tetszőlegesen formázható köttetés előtt. Nem éget, nincs szaga, rugalmasabb, mint a porcelán és hajlítható.

Bármilyen hosszúságú köröm készíthető vele.

Kompatibilis bármely körömépítő anyaggal. Porcelánnal vagy zselével készült köröm is tölthető Acryl Gellel. Felülete fényzselével, színes zselével, géllakkal is borítható.

Bármely körömdíszítő technika alkalmazható felületén. UV és LED fényben egyaránt köt. Gondosan megválasztott árnyalataival készíthetsz akár természetes hatású körömágy hosszabbított vagy akár francia körmöket is.

Sokrétű felhasználási lehetőségeinek okán a műkörömépítő szakemberek egyik kedvenc terméke.

Rendezés:
Az oldal tetejére