Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moyra

Kínálatunkban megtalálható előkészítő folyadékok segítségével könnyen, egyszerűen és szabályosan készíthetjük el körmeinket a műkörömépítésre, illetve segítséget nyújtanak a körömépítés és körömdíszítés során egyaránt.

A Moyra Nail Prep porcelán, zselés vagy tipes műkörmök tapadását elősegítő savmentes folyadék, mely gyengéden vonja el a nedvességet a természetes körömről .

savas és savmentes formulában is elérhető Moyra Primer zselés és porcelánból készülő körmökhöz egyaránt használható tapadást elősegítő folyadék. Vízelvonó hatásával zsírtalanít és biztosítja a körömépítéshez szükséges maximális tapadást.

Moyra Gombaölő folyadék gombás fertőzések kezelésére és megelőzésére ajánlott folyadék.

Moyra 2:1 Cleaner – 2:1 Zselé fixáló és fertőtlenítő. Zselé fixáló, mely összetételénél fogva nem tompítja a zselé fényét. PH-kiegyenlítő hatású köröm előkészítő spray. Gombásodás-megelőző és vízelvonó.

Moyra Kéz- és Eszköztisztító Folyadék a kezek, eszközök és a munkaterület tisztítására használható folyadék pumpás flakonban. Zselé fixáló, mely összetételénél fogva nem tompítja a zselé fényét. PH-kiegyenlítő hatású köröm előkészítő spray. Gombásodás-megelőző és vízelvonó.

Fusion Acrylgel Forming Solution kifejezetten a Fusion Acrylgel formázáshoz fejlesztett folyadék, mely tökéletesen kompatibilis az átlátszó és színes alapanyagokkal egyaránt. Megőrzi a színek tisztaságát, nem sárgítja azokat. Speciális összetételének köszönhetően használatával könnyedén formázható az Acrylgel. Előnye, hogy nincs kellemetlen szaga mint a liquidnek. Zselés és porcelán ecsethez is ajánljuk.

Továbbá megtalálható kínálatunkban a Moyra Körömbőr eltávolító folyadék, Az eper, zöldalma, vanília, kókusz és citrom illatban elérhető Moyra Acetonmentes Körömlakklemosók, Moyra Gélfixáló, a Moyra lakkhigító, a Moyra Ecsetmosó, illetve a Moyra Lakkzselé leoldó folyadék is, amely lanolint tartalmaz!

Rendezés:
Az oldal tetejére